Kuva

Suomen Cup starttaa lauantaina ja PK-35 pelaa näin kauden ensimmäisen kilpailullisen ottelun. Porilainen Musan Salama saapuu Talin Jalkapallohalliin klo 13:30 alkavaan kamppailuun. Ottelu pelataan ilman katsojia, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta.

Päävalmentaja Kim Raimi on tyytyväinen, että kahden harjoitusottelun jälkeen käynnistyy kilpailulliset ottelut. Toisaalta Raimi myös kertoo, että otteluun valmistautumiseen tämä ei suuria muutoksia tuo.

- On kiva päästä pelaamaan virallisia otteluita jo tässä vaiheessa talvea. Olemme pystyneet luomaan yhdessä pelaajien kanssa sekä harjoituksiin, että harjoitusotteluihin sellaisen ilmapiirin, ettei meidän tarvitse käännellä mitään on-off nappuloita kun talven ensimmäiset viralliset pelit alkavat.

- Meidän intensiteetti ja pelikovuus ovat olleet harjoituksista lähtien hyvällä tasolla ja myös sitä kautta meillä on riittävä valmius lauantaihin.

PK-35 pelasi tammikuun aikana kaksi harjoitusottelua. Veikkausliigaan noussut KTP oli niukasti parempi Kotkassa lukemin 1–2 ja Turussa FC Interin kanssa Punamustat pelasi 1–1-tasapelin. Raimi on nähnyt runsaasti positiivisia asioita näissä otteluissa.

- Meillä on ollut moni asia ajankohtaan nähden yllättävän hyvällä tasolla. Olemme olleet hyvin yhtenäinen joukkue ja valmius koviin otteluihin on ollut myös hyvällä tasolla. Olemme puolustaneet joukkueena hyvin, vaikka totta kai pyrimme viilaamaan pieniä asioita viikosta toiseen toimivammaksi silläkin saralla.

- Myös pallollisessa vaiheessa olemme periaatteidemme kautta saaneet haluttuja asioita näkymään tekemisessämme.

MuSan valmennuskaksikko Ville Ulanen–Seth Ablade ovat varmasti tutkineet PK-35:n kaksi kauden ensimmäistä harjoitusottelua tarkasti ja he ovat osanneet lauantain otteluun valmistautua varmasti hyvin. MuSa ei ole virallisia harjoitusotteluita pelannut, joten joukkueen iskukyky on hienoinen kysymysmerkki lauantaina.

- Se on kaudella osa normaalia valmistautumista, että kummallakin on informaatiota tulevasta vastustajasta. En ole huolissani siitä, mitä MuSa meistä tietää. Pystymme muuntautumaan pelin sisällä, jos tarve sen vaatii.

MuSa ilmoitti viimeisimmistä pelaajasopimuksistaan perjantaina, kun joukkue kertoi peräti seitsemästä uudesta pelaajasopimuksesta, joista neljä olivat uusia hankintoja. Puolustaja Joonas Rantala liittyi joukkueeseen Tampere Unitedista sekä Karam Hadhoud FC Jazzista. MuSan joukkueessa on myös tulevalla kaudella japanilaisverta, kun uusina hankintoina joukkueeseen liittyivät Naoki Maeda sekä Mitsuru Tanida. 

- MuSa on rutinoitunut Ykkösen joukkue, mikään joukkue ei ole sattumalta kahtena vuotena peräkkäin Ykkösessä 5. sijalla. He ovat olleet viime kausina kaksinkamppailuista, transitioista ja erikoistilanteista elävä joukkue.

PK-35:n joukkueessa on yksi pitkäaikaispotilas, hän on jalkavammaa kärsivä nuori Romy Nevalainen. Lauantain ottelusta pikkuvammojen takia puuttuvat hänen lisäkseen Jaakko Lepola, Biran Jeng sekä Niko Tirkkonen. Esa Terävän sekä Pauli Kuusijärven pelaaminen ratkeaa lähempänä ottelua.

- Suoriuduimme muun muassa Interiä vastaan poissaoloista huolimatta suhteellisen korkealla tasolla. Minulla on vahva usko ryhmään, riippumatta siitä pelaako pelaaja A vai pelaaja B jollain tietyllä pelipaikalla.

 

Lauantaina 6. helmikuuta pelattava PK-35 – MuSa -kamppailua voi seurata suorana lähetyksen Ruutu+ -palvelusta. Klo 13:30 käynnistyvä ottelu pelataan tyhjille katsomoille. PK-35 Twitter-sivustolla on luvassa myös kevyttä live-seurantaa ottelusta ja PK-35:n kotisivuilla on luettavissa raportti sekä kommentit vielä lauantai-illan aikana.

 

 
🎥 Arttu Aurasen haastattelu ennen MuSa-ottelua
Julkaissut PK-35 Miehet Torstaina 4. helmikuuta 2021

 


                          


                        

  pallopaa.net