Kuva

PK-35 on solminut vuoden jatkosopimuksen Otto-Pekka Jurvaisen kanssa! 36 vuotta helmikuun alussa täyttänyt Jurvainen lähtee kolmanteen perättäiseen PK-35-kauteen täydellä innolla.

- Kyllähän tässä on menohaluja edelleen, vaikka ikämiesiässä mennään. Meillä on ollut tosi makea projekti käynnissä Kolmosen kaudesta lähtien ja on päästy molempina aikaisempina kausina omaan tavoitteeseemme joukkueena. Olihan tätä tarinaa pakko tulla vielä jatkamaan.

Jurvainen on Ykkösen ottelutilastossa neljännellä sijalla yhdessä Timo Valkeapään kanssa. 234 Ykkösen ottelua on kertynyt Atlantiksen, PK-35:n, PK-35 Vantaan sekä HIFK:n riveissä. Otto oli PK-35:n riveissä seuramme edellisellä Ykkösen kaudella 2008.

Vikkelällä laitapelaajalla on oiva mahdollisuus nousta tämän kauden aikana TOP3:seen ottelutilastossa, kun kolmannella sijalla olevaan Tuomas Heikkilään on matkaa 11 ottelun verran. Tilastokärkenä olevalla Tuomas Korpelalla pelejä Ykkösestä löytyy 269.

Voi hyvin sanoa, että Jurvainen tuntee Ykkösen kuviot kuin omat taskunsa.

- Onhan Ykkönen todella laadukas sarja, ei meillekään ole tulevalla kaudella yhtäkään helppoa ottelua luvassa. Kovaa saa taistella pisteiden eteen ja välillä ei hyvälläkään pelillä voita.

Jurvainen on nähty PK-35:n harjoituksissa jo tammikuusta lähtien, mutta sopimus saatiin maaliin vasta nyt. Joukkueen ikänestori tuntee näin ollen joukkueen uudetkin kasvot jo hyvin.

- Todella hyvä meininki on joukkueessa ollut! On menty taas piirun verran enemmän ammattimaisempaan suuntaan ja jokainen uusi kasvo on tuonut aimon lisän joukkueen tekemiseen. Kova kilpailuhan meillä on joukkueessa pelipaikoista, joka luo meille ympäristö siihen, että tulemme kehittymään ja sen takia myös pärjäämään.

Tsekkaa OP:n haastattelu!

 

🎥 36-vuotias Otto-Pekka Jurvainen on innoissan kuin pieni varsa kevät laitumella kuin sopimus on maalissa. Ykkösen ottelutilaston neljännellä sijalla oleva Jurvainen nähdään siis Pihliksessä myös kaudella 2021. Tsekkaa miehen kommentit!

Julkaissut PK-35 Miehet Tiistaina 9. maaliskuuta 2021

 

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi näkee Oton jatkosopimuksen erittäin mieluisana. Otto tuo kokemuksensa lisäksi joukkueeseen lisäksi runsaasti osaamista myös pelikentällä.

- Otto on harjoitellut joukkueen mukana jo pidempään, ja hän on osoittanut harjoituksissa olevansa edelleen ehdottomasti käyttökelpoinen pelaaja Ykkösen tasolle. Oton kokemusta olisi mahdoton suoraan korvata ja myös tätä kautta saamme jälleen valmiustasoa ylemmäs kohti Ykkösen kasvavia vaatimuksia. Lisäksi tiedämme tasan tarkkaan mitä Oton mukana saamme.

- Oton vasenjalkaisuus antaa meille taas yhden mahdollisuuden monipuolistaa pelaamistamme. Hänen suurimmat vahvuutensa tulevat esiin ehdottomasti pallollisessa vaiheessa. Selkeisiin vahvuuksiin lukeutuu laadukkaat keskitykset, oikea-aikainen toiminta pallottomana ja yleisen tason pelikäsitys. Hänellä on myös kyky rauhoittaa ja rytmittää joukkueen hyökkäämistä.

 

Otto on PK-35:n 27:s sopimuspelaaja ja hänen sopimus kattaa kauden 2021.


                          


                        

  pallopaa.net