Kuvassa voi olla 2 henkilöä, seisovat ihmiset ja teksti

Punamustat sai vieraakseen sunnuntai-iltana Pihlikseen klassikkoseura Turun Palloseuran. PK-35 oli tehnyt muutaman muutoksen kokoonpanoon.

PK-35:n kokoonpano:

Korkiakoski – Hänninen (76’ Jurvainen), Koskinen, Kuusijärvi, Aaltonen (83’ Kurvinen) – Auranen, Rantanen (61’ Jeng), Terävä – Muzinga (83’ Tirkkonen), Ben (46’ Rodrigues), Puro.

Ottelun avauspuoliaika oli kokonaisuudessaan hyvin vähäpaikkainen. PK-35 onnistui luomaan muutaman potentiaalisen aihion, mutta muuten peli eteni selvästi TPS:n hallinnassa. TPS ei kuitenkaan pystynyt pallonhallintaa kääntämään tehoiksi tai edes kovinkaan moneksi vaaralliseksi maalipaikaksi.

Sonny Hilton pääsi 13. minuutilla läpi oikealta laidalta, mutta miehen pienestä kulmasta lähtenyt laukaus osui sivuverkkoon. 35. minuutilla Albijon Muzaci pääsi kertaalleen myös oikealta läpi, mutta miehen viimeistely-yritys epäonnistui vaikeasta asennosta ja tilanne kuivui kasaan. Mitä pidemmälle jakso meni, sitä enemmän TPS ottelua hallitsi ja PK:n hyökkäykset olivat vähissä. Tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

Ottelun toisella puoliajalla kamppailu hieman aukesi enemmän ja kumpikin joukkue pääsi enemmissä määrin paikoille. 52. minuutilla Daniel Rantanen pääsi kokeilemaan vaparista noin 23 metristä, mutta Jere Koponen torjui keskelle suuntautuneen laukauksen. Punamustien toinen vaaran paikka nähtiin 66. minuutilla, kun Jonathan Muzingan keskitys oikealta laidalta oli mennä sisään TPS-puolustajien kautta, mutta jotenkin he sekä Koponen selvittivät tilanteen kulmaksi. Tunnin kohdalla Punamustat vaihtoivat kolmen topparin linjaan, kun Rantasen kentälle tilalle hyppäsi Biran Jeng.

TPS:n parhaat paikat siunaantuivat Albijon Muzacille sekä Rasmus Holmalle. Muzaci pääsi tunnin kohdalla kokeilemaan aivan maalin edestä vasemmalta tulleesta keskityksestä, mutta hyökkääjä ei aivan osunut palloon täydellisesti. Holma sai ensimmäisen mahdollisuutensa hetki ennen Muzacin paikkaa, kun hän pääsi puskemaan kulmasta, mutta pusku suuntautui ohi maalin. Vartti ennen loppua Holma pääsi iskemään kertaalleen maaliinkin, mutta tuomari Kalle Mäkinen näki Holman rikkoneen tilanteessa Toni Korkiakoskea.

Maaliton lopputulos oli lopulta hyvin totuuden mukainen, vaikka TPS:llä muutama paikka olikin enemmän, mitä kotijoukkueella. Punamustien Ykkösen ottelut jatkuvat ensi viikon sunnuntaina, kun KPV saapuu vieraaksemme MagneCit Areenalle.


                          


                        

  pallopaa.net