Menu

Youness Rahimi vahvistaa Punamustien hyökkäystä!

Kerroimme lauantain JäPS-ottelun yhteydessä, että hyökkäävä keskikenttäpelaaja Youness Rahimi siirtyy PK-35:n riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

Uransa aikana 155 Veikkausliigaottelua pelannut Rahimi on edustanut juniorina Kontua, HJK:ta sekä myös PK-35:ta. Rahimi nauttii paljon paluustaan Pihlajamäkeen.

– Pihliksen hiekkakentältä futis aikoinaan omalla kohdalla käytännössä lähti, joten siinä mielessä erittäin kivaa olla täällä takaisin. Tulee kivoja muistoja mieleen.

PK-35:n junioreissa viiden vuoden ajan pelannut Rahimi, oli voittamassa legendaarisen PK-valmentajan Timo Viljamaan valmentamassa joukkueessa seuran historian ensimmäistä Helsinki Cupia vuonna 2022. Siinä joukkueessa pelasivat Rahimin lisäksi myös sellaiset nimet kuin Joel Pohjanpalo sekä Matti Klinga

Rahimi siirtyi HJK:sta Honkaan vuonna 2012, jossa mies teki myös Veikkausliigadebyyttinsä. Kaikki juniorimaajoukkueet läpi kolunnut Rahimi on edustanut Hongan lisäksi Veikkausliigassa myös HIFK:ta, SJK:ta, Ilvestä sekä viimeksi RoPSia kaudella 2020. Liigauransa aikana Rahimi on tehnyt 16 maalia ja syöttänyt kahdeksan rysää.

Rahimi lähti viime kaudeksi uransa ensimmäistä kertaa ulkomaille, Norjan 3. sarjatasolle Brattvåg IL:n riveihin. 

– Ikävän loukkaantumisen takia jäi Norjassa pelit pelaamatta, siinä mielessä ei paljoa käteen tuolta reissulta jäänyt.

Rahimi on kuntouttanut jalkaansa alkuvuoden ajan.

– Kun kuntoutus oli tulossa maaliin, otin toukokuussa yhteyttä PK:hon, ja pääsimme nopeasti selville siitä, että kunhan jalka on kunnossa, liityn loppukaudeksi joukkueeseen. Se meni kaikin puolin helposti ja hyvin.

Rahimi kertoo, että hänen käsityksensä mukaan Ykkösessä on monia hyvin fyysisiä joukkueita, joskin Ykkönen ei sarjana vielä ole Rahimille kovinkaan tuttu. 27-vuotiaalla Rahimilla on edessä Ykkösen debyytti. 

Rahimi uskoo tuovansa vielä lisää eläväisyyttä PK:n hyökkäys pelaamiseen. 

– Uskon tuovani hyökkäyspeliin tempoa, liikettä ja ratkaisuja. Pelaajana vahvuuksiini kuuluvat nopeus, ketteryys sekä hyvä laukaus. Koen myös olevani varsin taitava pallon kanssa, joka toivottavasti tulee myös kentän puolella näkyviin. 

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi on tyytyväinen, että Rahimin sopimus saatiin maaliin.

– Youness tuo ihan puhdasta laatua meidän yläkolmannekselle, peruspelaaminen on laadukasta ja sen lisäksi kyseessä on pelaaja, jolla on kykyä ratkaista pelejä.

Rahimi on liittynyt joukkueen harjoituksiin ja miestä voidaan odottaa kentän puolella näkyviin juhannuksen jälkeen.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap