Menu

Otteluraportti: FC Honka – PK-35 5-0 (3-0)

PK-35 haastoi lauantaina Kauniaisten FA Solutions Arenalla Veikkausliigan viime kauden pronssimitalijoukkue FC Hongan. Tasoero oli lopulta selvä Hongan eduksi PK:n testipelaaja painotteista kokoonpanoa vastaan. Lopputulos oli 90 minuutin jälkeen lopulta 5-0. 

FC Honka – PK-35 5-0 (3-0)

1’ 1-0 Niilo Saarikivi
35’ 2-0 Jonathan Muzinga
37’ 3-0 Jerry Voutilainen
73’ 4-0 Nasiru Banahene
76’ 5-0 Lauri Laine

Ottelun maalit: 

 

PK-35 sai otteluun katastrofaalisen alun, kun Emmanuel Badu menetti pallon Niilo Saarikivelle, ja nuori hyökkääjä viimeisteli pallon varmasti maaliin. Ottelun kuva oli selkeä, Honka hallitsi pelitapahtumia ja PK puolusti tiiviisti. Avausjakson loppupuolella Honka pääsi iskemään nopeaan tahtiin kahdesti, kun ensiksi Jonathan Muzinga käytti hyväkseen PK:n pallon menetyksen ja siihen perään Jerry Voutilainen ampui komean laukauksen ylänurkkaan. 

Toisen nelivitosen kuva oli myös selkeä ja ottelu oli kotijoukkueen hallintaa. Nasiru Banahenen sekä Lauri Laineen maalit ratkaisivat loppulukemat Hongan eduksi 5-0. Ottelun jokainen maali syntyi vierasjoukkueen pallon menetyksen jälkeen, joten on helppo sanoa, että pallon kanssa on jatkossa oltava huolellisempi

Honka pelasi ottelussa kahdella eri kentällisellä, mutta varsin vahva vastustaja PK-joukkueella oli koko ottelun ajan. Testipelaaja painotteinen Punamustajoukkue taisteli kovaa, vaikka lopputulos oli lopulta selkeä.

Kim Raimin poissaollessa, PK:n valmentajana ottelussa ollut Damir Gadimov kommentoi kamppailua lyhyesti.

– Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja vaikean alun jälkeen pystyimme parantamaan ja kasvamaan joukkueena. Tiesimme, että tulemme puolustamaan ison osan pelistä ja pelaajat sitoutuivat omiin tehtäviin. 

 

PK-35:n kokoonpano:

Felix Ferahyan (46’ Samu Volotinen) – Rafael Lehtonen (60’ Otto Kouva), Tomi Kurvinen, Eero Karjalainen, Emmanuel Badu, Ronias Yacoob (46’ Ture Moliis) – Noriyuki Yokochi (60’ Ngabo Ndaziramiye), Niklas Jokiniemi – Samuel Vuohtoniemi, Kevin Ingoli, Tuukka Vaara (70’ Mohamed Lassoued).

 

PK-35:n harjoitusottelut jatkuvat ensi viikon lauantaina, kun Punamustat kohtaavat HJK Klubi 04:n Saharan tekonurmella. Ottelu pelataan 21. tammikuuta klo 16:30.

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap