Menu

Hamata Oy ja PK-35 yhteistyöhön

Hamata Oy on Kristiina ja Veli-Matti Talan omistama perheyritys, joka toimii Itsenäisenä Herbalife Nutritionin – jäsenenä.

Olemme toimineet 7 vuotta Helsingin Aurinkolahdesta käsin. Verkkokauppamme hamata.fi tavoittaa koko Suomen.

Haluamme tehdä maailmasta terveellisemmän ja onnellisemman. Tuemme ihmisten aktiivista elämätapaa järjestämällä aikuisille tarkoitettuja hyvinvointiarvioita ja liikuntapalveluja sekä tuote-esittelyjä aamiaisbrunsseilla ja hemmotteluhetkillä.

Sydäntämme lähellä on ihmisten saavuttama muutos ja parempi jaksaminen arjessa. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa terveellisen ravitsemuksen ja liikunnan kautta – parempi versio itsestään.

Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme aloittaa yhteistyön PK-35 kanssa terveellisen ja aktiivisen elämäntavan edistämiseksi. Haluamme auttaa omalta osaltamme PK-35:n pelaajia saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn jokaisessa ottelussa ja että palautuminen ottelun rasituksista on nopeaa ja tehokasta.

PK-35:n käyttämät H24 sarjan urheilutuotteet on testattu kiellettyjen aineiden varalta ja sen vuoksi ne ovat turvallisia käyttää.

Jaamme yhteisiä arvoja, jolloin esim. jokaisella on mahdollisuus harrastaa omalla tasollaan ja nauttia harrastamisesta. Yksi yhteinen tunne, kulttuuri ja seura. Arvostamme myös PK-35:n halua edistää toiminnallaan työkyvyn ylläpitoa.

Herbalife on maailman johtavat ravintotuotteiden ja urheilutuotteiden valmistaja, joka on toiminut jo 40 vuoden ajan yli 90 maassa ympäri maailmaa. Herbalifen osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

Herbalife valmistaa korkealaatuisia ravitsemus- ja urheilutuotteita tieteellisen tutkimuksen perusteella. Tutkimusta ohjaa yhtiön ravitsemusneuvottelukunta, jonka jäsenenä on johtavia ravitsemuksen ja lääketieteen asiantuntijoita.

Kumppanitarjous: www.hamata.fi verkkokaupastamme 10% alennus koodilla PK-35, kun ostot ylittävät 50 euroa.

Ota Hamata seurantaan netissä:

Facebook: https://www.facebook.com/HamataSuomi

Instagram: https://www.instagram.com/hamatasuomi/

# hamatasuomi

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap