Menu

Harjoituskauden viimeinen ottelu SalPaa vastaan päättyi tasalukemiin

PK-35 matkasi Saloon SalPan vieraaksi harjoituskauden viimeiseen otteluun. Pelissä lähdettiin hakemaan jo asetelmia ja tuntumaa ensi lauantaina alkavaan Ykkösliigakauteen. PK-35 on onnistunut harjoituskaudella hyvin olemaan hyvinkin kilpailukykyinen joukkue ja lauantaina hankalankin startin jälkeen PK pääsi peliin hyvin mukaan. Tuloksena Salosta 2-2 tasapeli ja tätä myöden harjoitusottelut on pelattu ja kausi päästään käynnistämään ensi lauantaina kotiottelulla.

SalPa–PK-35 2-2 (1-0)

PK:n maalit: Mustafa Beyai ja Foday Manneh

YHTEENVETO

Punamustien ensimmäinen jakso ottelussa ei ollut varsin häävi. Tilojen hyödyntäminen SalPan muodon sisällä ei onnistunut halutulla tavalla ja kotijoukkue pääsi 1-0 johtoon. Ensimmäinen nelivitonen piti sisällään myös PK:lta muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta vierailijoiden osumat jäivät avausjaksolla vielä tekemättä.

Toisen jakson PK aloitti hyvin. Punamustat onnistuivat murtautumaan vaarallisiin tiloihin ja palkinnoksi tästä tulikin tasoitusmaali. SalPa vahvana erikoistilannejoukkueena rankaisi kuitenkin melko halvasti PK:n momentumin aikana ja tilanne oli tämän jälkeen 2-1 SalPalle.

PK näytti jälleen kerran luonnettaan ja joukkue otti pelin kontrolliinsa ja jonkin ajan myötä joukkue nousi toistamiseen tasoihin. Moni hyökkäys jäi viemättä loppuun, vaikka siihen olikin mahdollisuuksia. Isossa kuvassa pelillisiin otteisiin nähden PK:lta nähtiin varsin positiivisia asioita pelissään.