Menu

LÄMPIMÄT KIITOKSET TUKIJOILLE!

Pallokerho-35 kiittää lämpimästi kaikkia tahoja, jotka ovat olleet mukana tukemassa seuraa näinä hankalina koronapandemia-aikoina.

PK-35 on saanut merkittävää taloudellista avustusta muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriöltä, Helsingin kaupungilta, sponsoreiltaan sekä muilta yhteistyökumppaneiltaan. Pitkälti näiden tukien ansiosta seuran monipuolinen toiminta on voinut vaikeista ajoista huolimatta pyöriä melko normaalisti.

PK-35 on erittäin iloinen, että seuraa avustaneet tahot ovat ymmärtäneet liikunta- ja urheilutoiminnan erittäin tärkeän yhteiskunnallisen merkityksen. Tuet ovat kohdistuneet muun muassa tilankäyttö- ja muihin toiminnallisiin kuluihin.

Pandemia-aikana on PK-35:ssäkin käynyt laajalla rintamalla ilmi liikuntaharrastuksen positiiviset sosiaaliset vaikutukset urheiluseuran jäsenten hyvinvointiin. Jos seura ei olisi saanut toiminnalleen taloudellista tukea, useat lapset ja nuoret olisivat jääneet paitsi tärkeistä harrastuskokemuksistaan.

Pallokerho-35 kiittää vielä kerran lämpimästi kaikkia tukijoitaan sekä toivottaa heille mukavaa joulunaikaa ja erinomaista vuotta 2022!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap