Menu

JIPPO parempi Pihliksen sunnuntai-illassa

PK-35:n ja JIPPO:n kauden ensimmäinen keskinäinen koitos pelattiin sunnuntaina Pihlajamäen MagneCit Areenalla. Punamustat olivat tehneet kokoonpanoon muutamia muutoksia verrattuna viikon aikaisempaan otteluun Mikkelissä.

PK-35:n kokoonpano:

Korkiakoski – Jurvainen, Kurvinen, Koskinen, Aaltonen (89′ Auranen) – Rantanen (77′ Lepola), Terävä – Muzinga, Salmikivi (89′ Mäkirinne), Adam (65′ Lehtimäki) – Ben (77′ Puro).

Ottelun avausjakso oli hyvin tasainen, jossa kummallakin joukkueella oli omat hetkensä. Maalipaikoilla kumpikaan joukkue ei mässäilyt, mutta mitä pidemmälle avausjakso eteni, sitä paremmin vierasjoukkue JIPPO oli pelissä kiinni.

Jere Hiltunen pääsi kahteen otteeseen kokeilemaan maalintekoa boksin rajalta lähteneistä laukauksista, mutta kumpikaan laukaus ei löytynyt tietään maaliin. PK:n paras maalipaikka avausjaksolla nähtiin kulmapotkusta. Daniel Rantasen oikealta tulleeseen kulmaan pääsi etutolpalta väliin Tomi Kurvinen. Tomin jatko tuli Jonathan Muzingan ulottuville, mutta Jojon ohjauksen JIPPO-veskari Otto Huuhtanen torjui helposti, kun palloon pääsi JIPPO-puolustus väliin jo aikaisemmin.

Avausjakson jälkeen tilanne Pihlajamäessä oli maaliton.

Ottelun toinen puoliaika alkoi hyvin pitkälti samoilla askelmerkeillä, mutta melko nopeasti PK pääsi pelin päälle ja kotijoukkue sai luotua muutamia maukkaita tilanteita lyhyen ajan sisään. Ville Salmikivellä sekä Jonathan Muzingalla oli omat paikkansa, mutta kummankin miehen viimeistelyt menivät ohi maalin.

65. minuutilla kulmasta Marko Koskinen pääsi puskemaan, mutta Otto Huuhtanen sai torjuttua pallon ylärimaan, jonka jälkeen pallo jäi pyörimään maaliviivan tuntumaan. Lopulta JIPPO pystyi kuitenkin hoitamaan tilanteen, ikävä kyllä tilanteessa loukkaantumisen koki maalivahti-Huuhtanen ja hän joutui tulemaan vaihtoon.

72. minuutilla JIPPO iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Joukkue pääsi nopeaan vastaiskuun, jonka päätteeksi Nuutti Tykkyläinen pääsi iskemään vierasjoukkueen johtoon tolpasta pompanneesta pallosta.

JIPPO:n johtomaalin jälkeen PK sai luotua painetta JIPPO:n boksiin, mutta lopputulema ei ollut toivottu. Tomi Kurvinen oli lähimpänä maalintekoa, mutta hänen laukauksensa osui tolppaan. Lopussa tuli vielä lisää ikäviä uutisia Punamustille tuli, kun Kurvinen loukkaantui ikävässä tilanteessa.

JIPPO lähtee ottelun jälkeen takaisin kotimatkalle 1 – 0 vierasvoiton turvin. PK:n ottelut Ykkösessä jatkuvat ensi viikon lauantaina 11. syyskuuta, kun VPS isännöi PK:ta Vaasassa.