Menu

LA 7.5. PK-35 – PEPO 1-2 (1-1)

Myös kauden toinen Ykkösen kotiottelu päättyi pettymykseen, kun PEPO haki täyden pistepotin Pihliksestä. PK aloitti ottelun hyvin, ja sai tehtyä aikaisen avausmaalin. Vieraat kuitenkin käyttivät omat paikkansa tehokkaasti hyväkseen, ja nappasivat seurahistoriansa avausvoiton Ykkösessä.

KOOSTE

Tässä kooste ottelusta.

MAALIT

PK-35 – PEPO 1-2 (1-1)

9’ 1-0 Pauli Kuusijärvi (Miguel Medina)

Punamustien vahva alku tuotti myös maalin. Miguel Medina antoi vapaapotkun vasemmalta, joka löysi takatolpalta juhlaotteluaan pelanneen Pauli Kuusijärven. 36-vuotias toppari puski jykevästi pallon ohi näppinsä väliin saaneen PEPO-kassari Craig Hillin.

17’ 1-1 Irfan Sadik (Jesse Huhtala)

PEPO:n tasoitusmaali oli hienosti rakennettu. Samu Suoraniemi ajoi vasemmalta kaistalta sisään, ja syötti pallon linjan taakse juosseelle Jesse Huhtalalle. Huhtala jatkoi maalille kohti Irfan Sadikia, joka survoi lopulta pallon Punamustien verkon perukoille.

51’ 1-2 Irfan Sadik

Vieraiden voittomaali syntyi kulmapotkusta. Suoraniemi antoi sen oikealta, ja PK-puolustus siivosi pallon pilkun tietämille. Tähän ehti kuitenkin ensimmäisenä Irfan Sadik, joka ampui pomppupallon etukulmasta sisään.

YHTEENVETO

Alku oli kotijoukkueelta vahva. Se painoi kerta toisensa jälkeen palloja kohti PEPO:n maalia, ja oli vain ajan kysymys, että koska helähtää. Kahdeksan minuutin kohdalla helähti, mutta 100. Ykkösen ottelun pelanneen Kuusijärven 1-0-maalin jälkeen PEPO pääsi peliin mukaan.

Punamustat sai jobin postia ensimmäisen jakson puolivälin jälkeen, kun 1-1-tilanteessa Pauli Kuusijärven juhlaottelu jäi kesken päävamman vuoksi. Se tottakai sekoitti hieman kotijoukkueen peliä, mutta kaikki oli vielä auki tässä vaiheessa ottelua. 

Kaiken kaikkiaan PK hallitsi kenttätapahtumia, mutta PEPO käytti tehokkaasti omat hetkensä hyväkseen, ja nappasi historiansa ensimmäisen Ykkösen voittonsa. Kotijoukkueen parhaat paikat siunaantuivat tänään Willem Haapiaiselle, mutta hyökkääjä ei onnistunut jatkamaan maaliputkeaan Pihliksen sateisessa kelissä.

PK-35 AFTERMATCH

Fiiliksiään purki ottelun jälkeen kapteeni Esa Terävä, Willem Haapiainen, sekä päävalmentajat Janne Muhli ja Kim Raimi.

Esa Terävä:

– Aikamoista tervan juontia on nyt, tosi tuskaista. Kaveri tekee aika helposti maaleja, ja itse ei saada oikein edes paikkoja aikaiseksi. Nyt pitää analysoida tämä, ja mennä kohti keskiviikkoa. Nopeasti tulee päivä, jolloin voidaan korjata tilanne.

Willem Haapiainen:

– Tottakai turhauttaa. Keskiviikkona on jo uusi matsi. Täytyy pitää pää ylhäällä, ja hakea sieltä pisteet.

Janne Muhli:

– Pelin kuva oli aika tasainen. PK:n johtomaalin jälkeen osoitettiin taas luonnetta, eikä lannistuttu siitä. Toisen jakson alkuun saimme 2-1 -maalin, joka toi tosi paljon virtaa meille. Toki PK:lla oli sen verran paikkoja, että jostain olisi varmasti pitänyt tehdä maali, mutta meille kelpaa tämä. Tosi kova suoritus meidän jätkiltä.

Kim Raimi:

– Aloitettiin peli hyvin. Hieno maali Miguelin jalasta ja Paulin päästä. Tuntuu, että siinä vaiheessa, kun Kuusijärvi tippui pois, me lamaannuimme. Meillä oli ehkä ensimmäisellä puoliajalla hieman vaikeuksia saada prässejä kiinni. 

– PEPO ei kuitenkaan päässyt hirveän usein lähelle meidän maalia. Vähän pettynyt siihen, että meidän rytmi hyökkäämisessä katosi toisella puoliajalla. PEPO ansaitsi voittonsa, ja kyllä meidän pitää olla parempia, jos me haluamme pisteitä tässä sarjassa.

SEURAAVAT OTTELUT

Ykkönen jatkuu Punamustien osalta kolmella vierasottelulla, joista ensimmäinen odottaa jo keskiviikkona.

Ke 11.5. klo 18:30 SJK/Akatemia – PK-35 @ OmaSp Stadion, Seinäjoki

Su 15.5. klo 18:30 FF Jaro – PK-35 @ Pietarsaaren keskuskenttä

La 21.5. klo 17:00 Ekenäs IF – PK-35 @ Tammisaaren keskuskenttä

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap