Menu

PK-35 ja PK-35 Vantaa tasapeliin lumisessa kotiavauksessa

PK-35 Helsinki ja PK-35 Vantaa kohtasivat perjantaina Pihliksessä ja pisteet ottelun jälkeen lopulta laitettiin jakoon joukkueiden kesken, kun maaleja ei nähty. Koko kamppailu mentiin tasaisissa merkeissä ja todella haastavissa olosuhteissa. Kylmä tuuli ja voimakas lumisade toi rutkasti lisähaastetta otteluun. Muutamia vaarallisia maalipaikkoja nähtiin molempiin suuntiin, mutta joukkueiden maalivahdit hoitivat hommansa tyylillä ja omat maalinsa puhtaana.

Kuvat: @aaltosportsphoto

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Olosuhteet koko ottelussa oli hyvinkin haastavat kovan tuulen ja lumisateen takia, ja lämpötila oli lähes pakkasen puolella.

Puolentunnin kohdalla kotijoukkue PK-35 Helsinki pääsi murtautumaan oikealta ja Katja Hakala pääsi kokeilemaan hyvältä paikalta, kuitenkin tuloksetta.

Hetkeä myöhemmin nähtiin vaaranpaikka toisella puolella kenttää. PK-35 Vantaa oli jo läpiajossa, mutta pallo karkasi viime hetkellä Ella Koivun jalasta ja kotijoukkue selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Enempää vaarallisia maalipaikkoja ei avausjaksolla ollut, joten myöskään osumia ei nähty. Tauolle lähdettiin 0–0 lukemista.

Toisella jaksolla parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä nähtiin ottelun paras paikka, kun vaihdosta kentälle tullut Steffi Hassinen kilautti pallon maalipuihin. Tämä oli ottelun ylivoimaisesti vaarallisin maalipaikka, mutta 0–0 pysyi edelleenkin tulostaululla.

Toinen jakso päättyi samoin miten ensimmäinenkin eli 0–0, ja pisteet menivät jakoon.

PK-35 Helsinki avasi pistesarakkeensa tältä kaudelta ja PK-35 Vantaalle jo toinen perättäinen 0–0 tälle kaudelle.

PK-35 Helsingin päävalmentaja Diogo Pinto kommentoi ottelua seuraavasti.

– Tasainen ottelu nähtiin, missä molemmilla oli hetkensä. Meillä oli jopa paikka missä osuimme kaksi kertaan tolppaan samassa tilanteessa.

– Päätavoite ottelussa oli, että pelaajat pystyisivät pelaamaan vahvuuksillaan paremmin kuin ensimmäisessä pelissä ja siinä mielestäni onnistuttiin. Uskon, että meillä on vielä parannettavaa tässä ja tulemme myös onnistumaan siinä.

Kylmä ilma ja lumisade toivat haastetta otteluun niin pelaajille, kuin paikalle tulleelle yleisölle.

– Ja haluan sanoa vielä sanan yleisöstä, jotka oli saapuneet paikalle, vaikka olosuhteet olivat todella kylmät ja lumiset. Kiitos tuestanne, Pinto lopettaa.

PK-35 pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina, kun joukkue matkaa Jyväskylään JyPK:n vieraaksi.

Seuraava kotiottelu nähdään vajaan kahden viikon kuluttua, kun hallitseva mestari KuPS saapuu Pihlikseen. Saavu 3.5 jengin tueksi paikan päälle kannustamaan gimmat voittoon! Liput matsiin Tiketistä.