Menu

PK-35 jatkoon Suomen Cupissa Lassouedin ja Mannehin maaleilla

Tiistai-iltana käynnistyi PK:n tämän kauden Suomen Cup-taival MPS Atletico/Malmin vieraana Tapanilassa. Tasaväkisen kamppailun päätteeksi punamustat lunasti paikan Cupin 4. kierrokselle. Ottelun kuva oli melko odotettu ja PK onnistui viimeistelemään toisella jaksolla tarvittavat maalit jatkopaikkaan.

Ensimmäinen puoliaika Mosan Wembleyllä oli tasainen, ja molemmilla joukkueilla oli haasteita päästä vaarallisille maalipaikoille. Muutama keksityspaikka aukesi kummallekin joukkueelle, mutta tauolle siirryttiin tilanteessa 0–0.

Avausmaalia saatiin odotella yli 75 minuuttia, kun PK:n ja koko ottelun näkyvimpiä pelaajia ollut Mohamed Lassoued päätti hienon vaparikuvion maaliin.

Kauaa ei tarvinnut odotella seuraavaa osumaa, sillä myös hyvin Ykkösliigan avausottelussa esiintynyt Foday Manneh osui maalinteossa. Manneh tuli vaihdosta sisään toisella jaksolla. Myös 2009-syntyinen Mikael Mikkola sai ensimmäiset minuutit tililleen miesten edustusjoukkueessa, kun hänet vaihdettii kentälle ottelun viimeisellä kympillä. Kotijoukkue ei saanut kunnollista kiriä missään vaiheessa käyntiin ja sen myötä PK marssi seuraavalle Suomen Cupin kierrokselle.

Alla vielä koosteena ottelun parhaat palat

PK-35:n ottelut jatkuvat lauantaina Ykkösliigan puolella ja vuorossa on kauden ensimmäinen vierasottelu JäPS:ä vastaan. Matsin näet tuttuun tapaan suorana Ruudusta.