Menu

PK-35 kauden toiseen vierasvoittoon!

PK-35:n miesten edustusjoukkue nappasi kauden toisen vierasvoittonsa kesäkuun viimeisenä päivänä Jätkäsaaressa, jossa kotijoukkue PPJ jäi Punamustien jalkoihin lopputuloksen ollessa 0-3.

PPJ – PK-35 0-3 (0-2)
40’ 0-1 Shunta Uchiyama (Tomi Kurvinen)
45+1’ 0-2 Shunta Uchiyama (Valdrin Rashica)
88’ 0-3 Tomi Kurvinen

Ottelun avausjakso oli kokonaisuudessaan hyvin tasainen, suuremmille vaarapaikoille pääsy oli kummassakin päässä hankalaa. PK-35:n hyökkäyspeli rullasi parhaiten oikealta laidalta, jossa Yassin Adam sekä Shunta Uchiyama olivat alituinen uhka PPJ-puolustuksella, ja etenkin Xhevdet Gela jakeli mukavia passeja kaksikolle vauhtiin. 40. minuutilla alakerran syöttelyn jälkeen Tomi Kurvinen laittoi Uchiyaman vauhtiin millin tarkalla pystysyötöllä. Japanilainen otti pallon haltuun, narutti boksissa yhden PPJ-puolustajan ja laukoi pallon etunurkasta sisään ohi PPJ-kassari Kalle Kuisman.

Maalin jälkeen PK sai ottelua vielä paremmin haltuunsa, ja avausjakson lisäajalla nähtiin vielä johdon tuplaus! Alieu Ceesayn pitkä vapari jäi elämään PPJ:n puolustusalueelle noin 30 metriin. Ykköspallossa kiinni oli Shunta Uchiyama, joka sai pallon takaisin Xhevdet Gelan ja Valdrin Rashican hyvän pelaamisen jälkeen. Uchiyamalla oli PPJ:n kannalta turhan paljon tilaa noin 25 metrissä, ja japanilaisen painava laukaus sujahti takanurkkaan vastustamattomasti ohi Kuisman. Ottelussa siirryttiin tauolle heti Uchiyaman kauden neljännen osuman jälkeen.

Toisella nelivitosella PPJ oli kamppailussa enemmän niskan päällä, ja kotijoukkue onnistui luomaan muutamia hyviä paikkoja maalintekoon, mutta PK-puolustus sekä viimeisenä lukkona Felix Ferahyan torjui kaikki yritykset. Ferahyan sai venyä muutamaan erittäin hyvään torjuntaan kauden kolmannessa nollapelissään. 88. minuutilla PK iski helpottavan sekä ottelun lopullisesti ratkaisseen 3-0-osuman. Paikalle saapuneet PK-kannattajat saivat aihetta riemuun, kun Ayuub Abdin kulma jäi elämään boksiin, ja kapteeni-Tomi Kurvinen iski ensimmäisen virallisten otteluiden maalin PK:ssa sitten vuoden 2017.

Ottelun toinen nelivitonen oli kokonaisuudessaan hyvin rikkonainen monien pikkuloukkaantumisten sekä lokin häädön jäljiltä. PPJ:n Patrik Ahonen näki myös keltaista korttia kahdesti ja lensi ulos juuri ennen PK:n 0-3-osumaa. Lopulta lisäaikaa toisella puoliajalla pelattiin peräti 13 minuuttia, mutta PK hallitsi tilanteen erinomaisesti selvässä johtoasemassa ja miehen alivoimalla.