Menu

PK-35 koki kauden ensimmäisen tappion JäPS:ä vastaan

PK-35 lähti lauantaina Järvenpäähän Ykkösliigakauden ensimmäiseen vierasotteluun. Talvisissa olosuhteissa pelattu ottelu kääntyi varhaisessa vaiheessa kotijoukkue JäPS:lle. Punamustat saivat otteluun todella huonon alun ja kovasta yrityksestä huolimatta pisteet jäivät Järvenpäähän.

Ottelu sai todella vauhdikkaan alun. PK:n harmiksi kotijoukkue JäPS otti tahtipuikon käteen heti ensihetkistä lähtien.

Ensimmäisestä hyökkäyksestä JäPS:n Linus Rönnberg laukoi tarkasti pallon oikeaan alanurkkaan ja JäPS siirtyi 1–0 johtoon. Ei kulunut kauaa, kun isännät iskivät uudestaan. Pallo osui epäonnekkaasti Karo Räsäsen käteen, ja tästä tuomittiin rangaistuspotku kotijoukkueelle. Irfan Sadik laukoi täplältä JäPS:n jo 2–0 johtoon.

Huonon alun jälkeen punamustat alkoi hallitsemaan ottelua ja maalipaikkoja oli lukuisia. Avausjaksolla PK ei kuitenkaan saanut kavennus osumaa aikaan ja tauolle siirryttiin JäPS:n johtaessa 2–0.

Toisen jakson alussa lumisade alkoi voimistumaan Järvenpään alkuillassa.

Epäonni seurasi PK:ta toiselle jaksolle. Hieman ennen tunnin täyttymistä JäPS siirtyi 3–0 johtoon, kun pallo pomppi PK:n puolustuksen kautta omaan maaliin. Yassin Adam hetkeä myöhemmin kavensi tilanteeksi 3–1, mutta vierasjoukkue ei kyennyt enää nousemaan peliin mukaan.

Kotijoukkue JäPS vei ottelun lopulta lukemin 3–1, ja punamustien tämän kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia.

Alla vielä ottelun huipputhetket

PK-35 pelaa seuraavan kerran keskiviikkona ja Pihliksessä vastaan tulee TPS. Luvassa varmasti mielenkiintoinen ottelu, kun turkulaisia on pidetty yhtenä mestariehdokkaana tälle kaudelle. Liput matsiin voit ostaa Tiketistä.