Menu

PK-35 voittoon kotiavauksessa!

PK-35 kaatoi Ykkösliigakauden avauksessaan Helsingin paikallisottelussa Käpylän Pallon komeasti 3-0!

PK-35 – KäPa 3-0 (1-0)
12′ 1-0 Shunta Uchiyama (Mustafa Beyai)
70′ 2-0 Foday Manneh (Daniel Rantanen)
89′ 3-0 Karo Räsänen (Foday Manneh)

Kamppailun avausjakso oli varsin tasainen, mutta Shunta Uchiyaman maali 12. minuutilla vei Punamustat tauolle johtoasemassa. KäPa hallitsi ottelun avausjaksolla enemmän palloa, mutta PK malttoi odottaa omia mahdollisuuksiaan ja vastaiskuun lähdettiin terävästi Uchiyaman sekä Foday Mannehin johdolla. Punamustien alakerrassa Tuukka Andberg sekä Frankline Okoye ja myös ottelun lopussa kentälle tullut Eero Karjalainen hoitivat omat ruutunsa erinomaisesti ja vaaralliseksi tiedetty KäPa-hyökkääjä Miro Turunen pystyttiin pitämään täysin vaaratilanteiden ulkopuolella.

Toisella nelivitosella ottelun kuva jatkui pitkälti samanlaisena, KäPa hallitsi pelivälinettä, mutta suurempaa vaaraa ei PK-päätyyn nähty kuin ajoittain. Ville Viljalalta vaadittiin kauden ensimmäiseen nollapeliin yksi huipputorjunta, jonka hän esitti Aleksi Wahlmanin puskuun, mutta muuten sarjadebyytissään PK-paidassa Viljala pääsi suhteellisen helpolla. Jo avausmaalissa vahvasti mukana ollut Foday Manneh lopulta ratkaisi ottelun puskemalla PK:n 2-0-johtoon ja vielä voiton kaunistelleeseen 3-0-osumaan gambialainen tarjoili syötön Karo Räsäselle.

Kausi käynnistyi tärkeällä voitolla ja tästä on hyvä laittaa katseet kohti tulevia tuplapeliviikkoja.

Paikan päälle Pihlajamäkeen kauden avausta oli saapunut seuraamaan komeasti 611 katsojaa.