Menu

Punamustien kumppaniksi?

Pallokerho-35 on 86-vuotias Viipurissa perustettu helsinkiläinen jalkapalloseura, joka tarjoaa monipuolista futistoimintaa eri ikäisille ja tasoisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

 

Haluaako yrityksenne liittyä osaksi punamustaa futisperhettä ja tukea näin perinteikkään seuran kehitysmahdollisuuksia? PK-35 on kiinnostava, näkyvä ja vetovoimainen laatuseura sekä haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat hyvin ylpeitä kuuluessaan tähän yhteisöön. Punamustien brändi on laajalti tunnettu ja säännöllisesti esillä niin paikallisissa kuin valtakunnallisissa päämedioissa.

 

Yrityksenne näkyvyys on taattu jo senkin myötä, että PK-35:n naisten edustusjoukkue pelaa Suomen pääsarjassa Kansallisessa Liigassa sekä miesten edustusjoukkue maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Ykkösessä. Lisäksi seuran tyttö- ja poikajuniorien laadukas toiminta on saanut paljon valtakunnallista arvostusta ja tunnustusta.

 

PK-35:n arvomaailman ja käytännön toiminnan kulmakiviä ovat avoimuus, luotettavuus, yhteisöllisyys ja paikallisuus, joka toteutuu päivittäin seuran kotikaupunginosan Pihlajamäen MagneCit Areenalla. Punamustille on lisäksi tärkeää kantaa yhteiskuntavastuuta, mistä hyvänä esimerkkinä on seuran Junioriapu, jonka rahastosta jaetaan tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastus- ja varustemaksuihin.

 

Lisätietoja PK-35:n kumppanuuden tarjoamista mahdollisuuksista: Kumppanuus – PK-35

 

YKSI YHTEINEN – LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN PUNAMUSTAAN FUTISPERHEESEEN!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap