Menu

Romy Nevalainen jatkaa Punamustassa kaudella 2022!

Viime kaudella debyytin Ykkösessä tehnyt Romy Nevalainen jatkaa PK-35:n riveissä kaudella 2022. Ensimmäiset miesten sarjojen ottelut allensa saanut 18-vuotias Nevalainen on iloinen jatkosopimuksen synnystä.

– Olen tyytyväinen jatkosta täällä. Tämä on itselle tuttu seura, meillä on mukavia tyyppejä kopissa ja kiva ilmapiiri joukkueessa. Olen iloinen siitä, että saan jatkaa työntekoa täällä.

Nevalaisen viime kausi oli loukkaantumisten johdosta hankala, mutta kesän aikana nuori mies sai itsensä kuntoon ja loppukaudesta “Paavo” nähtiin myös ensi kertaa Ykkösen kentillä. Alemmassa loppusarjassa Nevalainen pelasi kolme ottelua alusta loppuun, ja kokonaisuudessaan otteluita kertyi tilille kauden aikana kuusi kappaletta.

– Pre-seasonin aikana tuli muutamakin eri loukkaantuminen, mutta kesäkuun jälkeen pääsin olemaan mukana treeneissä terveenä. Siellä pääsin pikkuhiljaa äijien mukaan ja lopulta kaudesta jäi ihan hyvä maku suuhun, vaikka alkukausi oli mitä oli. 

2003-ikäluokan pelaaja pelasi kuuden Ykkösen ottelun lisäksi myös kuusi ottelu A-junioreiden SM-sarjaa. Kaudeksi 2019 Konnusta Pihlajamäkeen saapunut Nevalainen nostaa yhden erityisen kehityskohteen ylös tulevalle kaudelle.

– Sijoittuminen on sellainen asia, johon minun pitää keskittyä paremmin, se on varmaan suurin yksittäinen kehityskohde pelaamisessani. Myös lähtönopeus voisi olla vielä terävämpi. Muuten koen olevani valmis kunnon vastuuseen Ykkösessä, se minun pitää näyttää joka päivä treeneissä ja peleissä valmentajille. 

Topparin sekä tarvittaessa myös laitapuolustajan tontilla pelaava Nevalainen lähtee odottavin ajatuksin alkavaan kauteen.

– Heti tässä syksyn treeniviikoilla on ollut hyvä tekemisen meininki treeneissä. Jo senkin pohjalta on hyvä sanoa, että meillä on hyvä kausi luvassa, ja uskonkin, että meillä on sauma taistella korkeista sijoituksista sarjassa.

– Tietenkin henkilökohtaisesti lähden tavoittelemaan sitä avauskokoonpanon paikkaa ja tietyllä tavalla jatkamaan siitä, mihin alkuun viime kauden lopussa pääsin.

“Romy on mielenkiintoinen tapaus”

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi näkee Nevalaisen jatkosopimuksen hyvänä jatkumona sopimuspelaajien listaan. 

– Romy on mielenkiintoinen tapaus, jolla on paljon kiintoisia ominaisuuksia. Viime kaudella todella epäonniset loukkaantumiset rikkoivat Romyn talvikauden käytännössä kokonaan. Hän pääsi kuitenkin kuntouduttuaan maistamaan Ykkösen vauhtia loppukaudesta kuuden (6) ottelun verran ja se antaa myös nälkää varmasti sekä hänelle itselleen, että meille valmennustiiminä tarttumaan niin sanotusti härkää sarvista.

– Hän on luonteeltaan tarpeeksi särmikäs puolustaviin rooleihin, liiallista kunnioitusta ei vastustajille tipu, mutta samaan aikaan hän omaa myös kykyä tuoda palloa erilaisin tavoin alimmasta linjasta ylöspäin. Paljon riippuu nyt siitä, miten Romy pystyy myös henkisellä tasolla venymään ja miten vahvaksi lopulta saamme hänen puolustuspelaamisen kokonaisprotokollan rakennettua. Töitä sen eteen tullaan tekemään varmasti hartiavoimin.

 

Punamustat kausikortit ovat myynnissä Tiketissä! Varmista paikkasi Pihliksen Wembleyllä ensi kesäksi alkaen 69,- (kampanjahinta, vuoden loppuun asti)!

 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Yassin Adam
Jonathan Muzinga
Tommi Tainio
Patrick Aaltonen
Romy Nevalainen

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap