Menu

Tervetuloa Malmin Novaan!

Pallokerho-35 on solminut yhteistyösopimuksen pohjoishelsinkiläisen kauppakeskuksen Malmin Novan kanssa.

– Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä PK-35 kanssa. Haluamme olla vahvasti mukana malmilaisten ja lähialueen asukkaiden arjessa sekä alueellisessa seura- ja harrastetoiminnassa, Malmin Novan kauppakeskuspäällikkö Miia Aro sanoo.

Punamustien kehitysjohtaja Tapio Rostedt vakuuttaa olevansa tuoreeseen sopimukseen erittäin tyytyväinen. Kauppakeskus sijaitsee Malmilla hyvin lähellä PK-35:n ydintoiminta-aluetta.

– On hieno fiilis saada Malmin Nova yhteistyökumppaniksemme ja lähteä edistämään heidän tunnettavuuttaan Pihlajamäen ja Malmin alueella, Rostedt sanoo.

– Malmin Nova on todella upea kauppakeskus keskeisellä paikalla. Sieltä löytyvät päivittäistavarat, muodin sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet ja palvelut. Tarkoituksena on jatkossa ohjata kaikki peekoolaiset Malmin Novaan ostoksille.

Viihtyisästä kauppakeskuksesta löytyy lisäksi lähes kymmenen kahvilaa ja ravintolaa, apteekki, kuntosali, pesula, kukkakauppa, parturi-kampaamopalveluita sekä paljon muuta. Monipuoliseen tarjontaan sisältyy myös ilmaisparkki.

Lisätietoja: Kauppakeskus Malmin Nova – Vaatteet, vapaa-aika, hyvinvointi, ravintolat

 

Pallokerho-35 kiittää Malmin Novaa hyvin alkaneesta yhteistyöstä sekä toivottaa kaikille PK-35:n jäsenille ja ystäville mukavia ostoshetkiä laadukkaassa kauppakeskuksessa!

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap