Menu

Joukkueenrakennus toden teolla käyntiin – Yassin Adam jatkaa Pihliksessä!

Kauden 2021 jälkeen olemme eläneet pientä hiljaiseloa, mutta nyt on aika laittaa rattaat kunnolla liikkeelle ja aloittaa pelaajasopimusten julkistus. Ensimmäisenä jatkosopimuksen on allekirjoittanut Yassin Adam.

– Hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Lähdetään tekemään jälleen hommia uutta kautta kohti, ja tavoitteena tietenkin, että kausi menee paremmin kuin viime kaudella. Meillä on ollut hyviä testipelaajia harjoituksissa, joten uskon senkin takia, että tästä tulee hyvä kausi.

“Bobi” pelasi debyyttikaudellaan Ykkösessä 24 ottelua, iskien kaksi maalia. Kolmannen kautensa Punamustassa aloittava Adam kokee, että hän ei pystynyt parhaimpaansa viime kaudella Ykkösessä, ja lupa on odottaa vielä enemmän.

– Viime kausi ei mennyt niin hyvin, mikä mun odotuksissa oli. Se oli mulle ensimmäinen kausi Ykkösessä, ja nyt on tiedossa se, mitä siellä pelistä vaaditaan. Uskon, että tuleva kausi tulee menemään vielä paljon paremmin, minulla on vielä paljon lisää annettavaa.

24-vuotias vikkelä laituri on ottanut ensi kosketuksensa jalkapalloon POHU:n riveissä. Juniorina Adam pelasi myös muutaman vuoden ajan PK-35:n junioreissa. Sudanissa syntynyt Adam edusti pitkään juniorina FC Honkaa, ja myös ensiaskeleet miesten peleihin Adam otti Honka Akatemian riveissä. Kaudet 2018-19 Adam pelasi Käpylän Pallon riveissä.

Vahvana 1 vs. 1-pelaajana tiedetty Adam kertoi myös yhdestä selkeästä tavoitteesta tulevalle kaudelle. 

– Haluan tehdä lisää maaleja. Viime kauden kaksi maalia oli liian vähän, odotin tekeväni enemmän maaleja. Pitää yrittää olla vielä hieman itsekkäämpi maalin edessä. 

 

“Parhaimmillaan Bobi on sarjan vaarallisimpia laitureita”

PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi kokee Adamin jatkosopimuksen hyvänä jatkumona joukkueelle.

– Viime kausi oli Bobin tietynlainen läpimurtokausi Ykkösessä, mutta silti näen, että hänellä on potentiaalia edelleen parantaa tehojen, sekä tasaisuuden muodossa. Parhaimmillaan Bobi on sarjan vaarallisimpia laitureita ja tiedämme, että kapasiteettia on vielä käyttämättä. 

– Tilastojenkin valossa Bobin ensimmäinen kausi Ykkösessä oli varsin hyvä, hän pystyi luomaan suoria maalipaikkoja ylivoimaisesti eniten viime vuoden joukkueesta avoimessa pelissä, teki kaksi (2) maalia ja ansaitsi syöttömerkinnän kuuteen (6) maaliin.

Raimi näkee, että Adamilla on selvä mahdollisuus nousta pelipaikkansa eliittiin Ykkösessä jo tulevalla kaudella.

– Bobi kehittyi myös kokonaisvaltaisesti pelaajana viime kaudella. Tiettyä laatua ja oikeanlaista röyhkeyttä, kun saamme vielä viimeiselle kolmannekselle tiettyihin hetkiin lisää, niin uskon hänellä olevan kyky nousta Ykkösen johtaviksi pelaajiksi omalla pelipaikallaan. Odottavat ja innostuneet fiilikset Bobin jatkosta ehdottomasti.

Punamustia sopimusuutisia on luvassa runsaasti lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla.

 

PK-35:n sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Yassin Adam
Jonathan Muzinga

 

Yksi yhteinen

Copy link
Powered by Social Snap